aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαραμένουν όλα ρευστά

Παραμένουν όλα ρευστά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την ώρα που ο προγραμματισμός «τρέχει», συνεχίζονται και οι διεργασίες ενόψει της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Ο Λώρης Κυριάκου, παρόλο που παροτρύνεται από εξωδιοικητικούς παράγοντες και φίλους του σωματείου να ηγηθεί συνδυασμού και να διεκδικήσει την προεδρία, ακόμη δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Εφόσον δεν αποδεχθεί, είναι ορατό το ενδεχόμενο να επαναδιεκδικήσει ο νυν πρόεδρος, Δώρος Σεραφείμ, έστω κι αν η πρόθεσή του ήταν να αποχωρήσει. Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων αποχωρώντας θέλει να είναι σίγουρος ότι παραδίδει το σωματείο σε καλά χέρια. Αν όχι, τότε θα επιδιώξει να το υπηρετήσει για άλλη μια διετία.

Εξάλλου, σήμερα στις 18:00, στο σωματείο της Ολυμπιάς Φρενάρου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού «Εμπρός Ομόνοια», για την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Ο συνδυασμός καλεί τα μέλη αλλά και όλο τον κόσμο της Ομόνοιας να παρευρεθεί για να ακούσει τις προτάσεις του, να υποβάλει ερωτήσεις ή και να εκφράσει απόψεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ