aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Κινείται σε πολλά «μέτωπα»

ΕΝΠ: Κινείται σε πολλά «μέτωπα»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, έγινε επισταμένη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την κουβέντα να καταπιάνεται και στην εξεύρεση μεγαλύτερων οικονομικών πόρων. Ενημερώθηκαν τα μέλη και για ένα υπόλοιπο που υπάρχει στο περσινό μπάτζετ. Γενικώς, υπήρξε προβληματισμός για το θέμα της εξεύρεσης μετόχων. Παραλλήλως, προτάθηκαν ονόματα για να ενισχύσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, θα γίνει συζήτηση με τον πρόεδρο Γιώργο Τσόκκο και εντός των ημερών θα αποφασιστεί η δομή του νέου συμβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Ένωσης, Πέτρος Γούλας, παρουσίασε ένα πλάνο δράσης ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της αύξησης των εσόδων. Θα δημιουργηθούν τα αντίστοιχα πακέτα για να καταστεί ένα ελκυστικό προϊόν η Ένωση, αξιοποιώντας και τον τουρισμό στην επαρχία Αμμοχώστου. «We are back», είναι το σύνθημα της όλης… εκστρατείας. Όσον αφορά στον προγραμματισμό, συγκεκριμένα άτομα «τρέχουν» όλα θέματα ώστε να μη χαθεί χρόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ