aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Ήττα... «εντός προγράμματος»

ΕΝΠ: Ήττα… «εντός προγράμματος»

Αν και κανένα ματς δεν είναι… χαμένο πριν διεξαχθεί, ωστόσο όλοι στο Παραλίμνι γνώριζαν τις δυσκολίες του εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα. Η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και οι πολλές απουσίες που είχαν ν’ αντιμετωπίσουν οι βυσσινί φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου, με την ομάδα του Αντρέ Πάους να μην μπορεί να προβάλει αντίσταση και το παιχνίδι να τελειώνει ουσιαστικά από το ημίχρονο.

Συνολικά 18 παίκτες, για διάφορους λόγους, δεν ήταν στη διάθεση του προπονητή της ΕΝΠ, ο οποίος παρέταξε ενδεκάδα ανάγκης και «φυσιολογικά» ήρθε μια βαριά ήττα «εντός προγράμματος», όπως συνηθίζεται να λέγεται.

«Σε αυτό το παιχνίδι δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε. Δεν είμαι θυμωμένος, αυτή είναι η πραγματικότητα, υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Ξέραμε εξαρχής ότι δεν ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε βαθμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Ολλανδός τεχνικός. Πλέον, αυτό που προέχει για την ομάδα του Αντρέ Πάους είναι η ανασύνταξη ενόψει του σημαντικού αγώνα στο Μακάρειο κόντρα στη Δόξα, στον οποίο το Παραλίμνι θέλει οπωσδήποτε κάποιο βαθμολογικό κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ