Ένωση: 6 θρύλοι έγραψαν ιστορία


Οι ιστορίες ρετρό για ποδοσφαιριστές που άφησαν εποχή στην Ένωση συνεχίζει να δημοσιεύει η ομάδα του Παραλιμνίου στο facebook.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΓΙΑΤΖΙΗΣ: Πολύ γρήγορος σαν δεξιός εξτρέμ ο Δημήτρης, με γερά πνευμόνια, κυριαρχούσε στην πλευρά που αγωνιζόταν! Γκολτζής και γρήγορος ο Γιαννάκης και στο Παραλίμνι οι φίλοι της ομάδας τον αποκαλούσαν “Ρας” (από τον αρχισκόρερ της Λίβερπουλ Ίαν Ρας)!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΞΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μέσος με γερά πνευμόνια ο Αντώνης, ήρθε από τη Νέα Σαλαμίνα και αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα μας. Πολύ καλός δεξιός ακραίος αμυντικός ο Πάμπος, ήρθε στην ομάδα μας από τον Πεζοπορικό, προσφέροντας στην ομάδα μας τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν διοικητικός παράγοντας από τη θέση του Αναπληρωτή προέδρου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΤΑΚΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: Πολύ καλός τερματοφύλακας ο Γιώργος Μέρτακκας, με πολλά χρόνια υπηρεσίας στην Ένωση. Σήμερα είναι ο Προπονητής Τερματοφυλάκων στην ομάδα μας. Γρήγορος και μαχητικός ο Γιώργος Γαβριήλ, γνωστός στο Παραλίμνι σαν “Κόκαρος”. Ήρθε σαν μετεγγραφή από τη γειτονική Σωτήρα και πρόσφερε πάρα πολλά στην ομάδα μας.

Πηγή φωτογραφιών enosara.com.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ