aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑναμονή για τον Νοβιλό

Αναμονή για τον Νοβιλό

Η απόκτηση του ακραίου επιθετικού Χαρί Νοβιλό (φωτό) από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου δεν έχει οριστικοποιηθεί, παρά την ανακοίνωση μέσω Instagram. Ένα διαδικαστικό θέμα που προέκυψε, μάλιστα, έθεσε σε αμφιβολία τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και οι βυσσινί περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχτεί η υπόθεση.

Παραλλήλως, βρίσκονται σε αναζήτηση σέντερ φορ και προσπαθούν να τον κλείσουν εντός των ημερών. Η προσθήκη εξτρέμ και στράικερ αποτελούν τις τελευταίες εκκρεμότητες του μετεγγραφικού σχεδιασμού της νεοφώτιστης.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου» το φιλικό με τη Δόξα (19:00). «Οι φίλοι και των δύο ομάδων θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την εξέδρα των φιλοξενούμενων λόγω έργων που γίνονται στην κεντρική κερκίδα (θα είναι εντελώς κλειστή) του «Τάσος Μάρκου». Έχει οριστεί γενική είσοδος 10€. Τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00. Παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν. Υπενθυμίζουμε ότι φίλοι της ομάδας μας που έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν. Όσοι προκράτησαν διαρκείας και θέλουν να το παραλάβουν, ώστε να δουν δωρέαν τον αγώνα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας στο 97835515.Τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά από τις 9:00-13:00 και από τις 15:00-18:00», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Ένωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ