ΕΝΠ: Νέα παράταση

Mε ανακοίνωσή της, η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΝΠ ενημερώνει ότι θα δοθεί νέα παράταση στο λαχείο που κυκλοφορεί με έπαθλο μια μοτοσυκλέτα.

Αναλυτικά:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του Σωματείου μας, πληροφορεί τον κόσμο της ομάδας μας ότι θα δοθεί νέα παράταση στο λαχείο που κυκλοφορεί με έπαθλο μια μοτοσυκλέτα. Ο λόγος της παράτασης είναι τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το Σωματείο μας και κυρίως οι οικονομικές ανάγκες ενόψει των κριτηρίων αδειόδοτησης που πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την απογοήτευση που επικρατεί για τη διαφαινόμενη παραμονή της ομάδας μας στην Β Κατηγορία, όμως το Σωματείο μας χρειάζεται την στήριξη όλων των φίλων του για να επιβιώσει. Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις πίκρες η ΕΝΩΣΗ θα εξακολουθήσει να υπάρχει και με σωστό προγραμματισμό και την βοήθεια όλων των φίλων της θα επανέλθει δριμύτερη και πιο ανταγωνιστική.

Συνεπώς, η κλήρωση για την μοτοσυκλέτα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 στο οίκημα του Σωματείου μας και καλούμε όλους για ακόμη μία φορά, να αγοράσουν το λαχείο και να στηρίξουν την μεγάλη αυτή προσπάθεια”.