Πανηγυρικά στους «4» ο Απόλλων

Ο Απόλλων ολοκλήρωσε το «καρέ» της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών. Οι «γαλάζιες» που έχουν δικαίωμα υπεράσπισης του τίτλου τους  κέρδισαν εκ νέου το Σάββατο την BetOnAlfa ΑΕΛ μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα με 2-3 και πέρασαν με διπλή νίκη στους «4».

Στην ημιτελική φάση που είναι ορισμένη για τις 14 και 21 Μαρτίου 2017 ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα. Στο άλλο ζευγάρι η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει το ΘΟΪ. Την ΑΕΛ  που πάλεψε πολύ τον αγώνα  ενίσχυσε το νέο απόκτημα της ομάδας η Πολωνή Άγκαντα Σκίμπα, ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν η επιστροφή μετά από μακρά απουσία της πασσαδόρου Δέσποινας Κωνσταντίνου.

Στο πρώτο σετ ο Απόλλων μπήκε πολύ δυνατά και δεν επηρεάστηκε από την έδρα κερδίζοντας με 18-25, προηγούμενος 0-1 σε ένα καθοριστικό σημείο για την υπόθεση πρόκριση. Στο δεύτερο σετ η ΑΕΛ αντέδρασε και κατόρθωσε να ισορροπήσει κερδίζοντας ε 25-22 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1. Με αυτό τον τρόπο, έδωσε νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση – ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Απόλλων μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση στο τρίτο σετ κέρδισε με 14-25 και εξασφαλίζοντας το προβάδισμα με 1-2 προκρίθηκε στην ημιτελική φάση, αφού πήρε το δεύτερο σετ που χρειαζόταν. Οι «γαλαζοκίτρινες» σε ένα καθοριστικό σημείο υστέρησαν και έχασαν την πρόκριση.

Το τέταρτο σετ άνηκε στην ΑΕΛ που χωρίς άγχος έπαιξε το βόλεϊ που ξέρει και κέρδισε άνετα με 25-15 ισοφαρίζοντας σε 2-2, με τον αγώνα να οδηγείται στο τάι – μπρέικ. Συναρπαστικό ήταν και το πέμπτο σετ με τον Απόλλων να παίρνει τους πόντους που χρειάζεται και να κερδίζει με 10-15 και τον αγώνα με 2-3.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ