aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠαίρνει δανεικό τον Πολίτσι

Παίρνει δανεικό τον Πολίτσι

Ο Λούκα Πολίτσι θα είναι κάτοικος Πάφου την επόμενη αγωνιστική περίοδο με μονοετή δανεισμό από τον Απόλλωνα. Οι δύο ομάδες εξέδωσαν ανακοίνωση το απόγευμα της Παρασκευής (17/08).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων: «H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την παραχώρηση του Λούκα Πολίτσι στη Πάφος FC υπό την μορφή δανεισμού μέχρι τον Μάιο του 2019. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας κάθε επιτυχία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πάφου: «Η Πάφος FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον νεαρό Βέλγο ποδοσφαιριστή Λούκα Πολίτσι για ένα έτος με τη μορφή δανεισμού. Ο Πολίτσι είναι 22 ετών (28/05/1996) και αγωνίζεται ως μέσο-επιθετικός αλλά και ως επιθετικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στις KRC Genk Βελγίου και Inter Zapresic Κροατίας. Καλωσορίζουμε το Λούκα στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο Λαρς Χάλενγκριν σχολιάζει: «Ο Λούκα είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε πολύ καλά από το Κυπριακό πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι θα ταιριάξει καλά στη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας. Είναι καλός στην πίεση και είναι παίκτης υψηλής έντασης. Είναι πολύ ταλαντούχος με την μπάλα και έχει μεγάλη ταχύτητα επίσης. Θεωρούμε ότι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος στο επιθετικό κομμάτι. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και την οικογένειά μας!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ