aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤριπλέτα αμυντικών απουσιών

Τριπλέτα αμυντικών απουσιών

Άλλες δύο προπονήσεις έχει η Πάφος FC για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στην Αλκή Ορόκλινη στο «Αμμόχωστος». Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως οι ποδοσφαιριστές των γαλάζιων είναι αποφασισμένοι για τη νίκη. Οι 20 βαθμοί είναι «καλό σημάδι» για τον στόχο που έχει τεθεί για παραμονή στα «σαλόνια», όμως χρειάζεται και άλλη προσπάθεια για να μπουν στα μπαράζ με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Λούκας Έλσνερ δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον τραυματία Γκουλόν και τους τιμωρημένους με κίτρινες κάρτες Κομπανί και Κοβαλένκο. Πρόκειται για σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν της ομάδας, γι’ αυτό και τη Δευτέρα ο Σλοβένος τεχνικός θα παρατάξει ένα σχήμα στην οπισθοφυλακή με τους Γιάνζα, Ντομίνκεθ, Χόριτς και Γκάμποβς.

Μετά και την πολύ καλή παρουσία του Σικάρσκι και το χατ τρικ που πέτυχε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Διγενή Ορόκλινης, όλοι στην Πάφος FC ελπίζουν πως η ομάδα τους δεν θα υστερήσει και πάλι επιθετικά. Ο Ζαχαρίου, ο οποίος κτύπησε στο χέρι, αν και με νάρθηκα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ