aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤο δίδυμο της οπισθοφυλακής

Το δίδυμο της οπισθοφυλακής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Πάφος FC ανακοίνωσε χθες τη σύναψη συμφωνίας με τον Ανδρέα Καρώ για ένα έτος με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα. Με τον Κύπριο διεθνή και τον Κώστα Γιαννούλη, η άμυνα των γαλάζιων ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό.

Πρόκειται για αμυντικούς που μπορούν να αποτελέσουν αποτελεσματικό δίδυμο. Αμφότεροι αναμένεται πως θα αγωνιστούν στο φιλικό της ερχόμενης Κυριακής στο «Στέλιος Κυριακίδης» με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, που θα είναι το τελευταίο φιλικό πριν από το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή της παφιακής ομάδας επέστρεψε στη βάση της και το Σάββατο θα δώσει άλλο ένα φιλικό με τον Ακρίτα στην τιμητική του Πάμπου Δημοσθένους. Μετά από μαραθώνιο επαφών, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι μετεγγραφικές κινήσεις και ίσως να έχουν απομείνει δυο-τρεις προσθήκες για να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας περιόδου. Μέσα από τα φιλικά του εξωτερικού, έχουν εξαχθεί θετικά συμπεράσματα, όμως στο πρωτάθλημα θα φανεί ποιες θα είναι οι δυνατότητες της ομάδας.

Οι ιδιοκτήτες της Πάφος FC έχουν ξοδέψει αρκετό χρήμα και έχουν απαιτήσεις, γι’ αυτό και πήρε χρόνο ο προγραμματισμός. Ήταν δικαιολογημένη η ανησυχία στις τάξεις των φίλων της ομάδας για την καθυστέρηση στο κεφάλαιο του μετεγγραφικού σχεδιασμού, που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην πορεία της ομάδας, όμως με τις τελευταίες κινήσεις, όλα δείχνουν πως είναι στο σωστό δρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ