aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘέληση για αποφυγή των περσινών περιπετειών

Θέληση για αποφυγή των περσινών περιπετειών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προσπάθεια ενίσχυσης της παφιακής ομάδας συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς. Έχουν γίνει προτάσεις σε παίκτες που θεωρούνται πως θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο νέο πρωτάθλημα. Εκτός από τον Κέβιν Χολντ, που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, δεν έχει προκύψει κάποια άλλη ανακοίνωση.

Ο Στίβεν Πρέσλι, με τον τεχνικό διευθυντή Λαρς Χάλενγκριν, έχουν ξεχωρίσει κάποιους καλούς παίκτες, ενώ είναι ανοικτό και το θέμα με τις απαντήσεις από κάποιους ποδοσφαιριστές, που είχαν αγωνιστεί κατά τη λήξασα σεζόν στην Πάφος FC, αλλά τα συμβόλαιά τους είχαν λήξει με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πρόθεση όλων είναι να μην υπάρξουν οι περιπέτειες του προηγούμενου καλοκαιριού, όταν το ρόστερ είχε ελλείψεις μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι νέες προσθήκες ίσως ξεπεράσουν τις δώδεκα και θα αφορούν επιλογές από την Κύπρο και το εξωτερικό. Θα περάσουν και κάποιοι από δοκιμαστικά και όταν η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία στη Ρήγα, αναμένεται να είναι στελεχωμένο σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ