aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτον «τελικό» με τον Μακρίδη

Στον «τελικό» με τον Μακρίδη

Οι περισσότεροι ίσως να περίμεναν πως ο Απόστολος Μακρίδης θα κουνούσε μαντίλι από την Πάφος FC, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο Κύπριος τεχνικός θα παραμείνει στο πόστο του και θα καθοδηγήσει τους γαλάζιους στον τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο Παφιακό, με μοναδικό στόχο τη νίκη που εξασφαλίζει στην ομάδα την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Ο Απόστολος Μακρίδης συναντήθηκε χθες το πρωί με τον πρόεδρο Χριστάκη Κάιζερ, με τους δύο άνδρες να ανταλλάζουν απόψεις σε πολύ καλό κλίμα και ν’ αποφασίζουν, με γνώμονα πάντα το καλό της Πάφος FC, να πορευτούν μαζί μέχρι το τέλος.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε στον διοικητικό ηγέτη του παφιακού συλλόγου ότι με τις δηλώσεις που έκανε, μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΛ, ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι πάνω απ’ όλα βάζει την ομάδα και γι’ αυτό έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης.

Από πλευράς του, ο πρόεδρος της Πάφος FC εξέφρασε για ακόμη μια φορά τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του Διοικητικού Συμβουλίου προς το πρόσωπό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ