aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτοχεύοντας στη… βαθμοθηρία

Στοχεύοντας στη… βαθμοθηρία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι 25 βαθμοί που έχει μαζέψει μέχρι σήμερα η Πάφος FC αποτελούν καλό μαξιλαράκι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όμως από τη στιγμή που τίποτε δεν είναι εξασφαλισμένο μαθηματικά, το ζητούμενο είναι να κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλα τα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από το σημερινό ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο «Στέλιος Κυριακίδης», που όσες δυσκολίες κι αν κρύβει, είναι μια ευκαιρία για τους μπλε να «αρπάξουν» κάτι, είτε αυτό είναι η ισοπαλία είτε είναι η νίκη.

Ο Στίβεν Πρέσλι άλλαξε το προφίλ της ομάδας που δείχνει πιο ποιοτική και ουσιαστική. Της έλειπε το γκολ, το οποίο φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του αναγεννημένου Σικόρσκι αλλά και του νεοαποκτηθέντα Γάλλου Μπεριγκόντ. Παράλληλα, έχουν μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Μοστέφα, Ταραβέλ και Γιάνζα. Στο σημερινό ματς η παφιακή ομάδα θα χρειαστεί καλή λειτουργία όλων των γραμμών και υπομονή για να μπορέσει να ανταποκριθεί. Αν οι παίκτες λειτουργήσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, είναι πιθανό να φτάσουν ακόμη και στη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ