aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτη Ρίγα συνεχίζεται ο σχεδιασμός της Πάφος FC

Στη Ρίγα συνεχίζεται ο σχεδιασμός της Πάφος FC

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνεχίζονται στη Ρίγα της Λετονίας οι επαφές του Σεργκέι Λομάκιν με τους Στίβεν Πρέσλι και Λαρς Χάλεγκριν. Ο ισχυρός άνδρας της Πάφος FC έχει ανάψει το πράσινο φως, στον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή για όλους του μετεγγραφικούς στόχους, που έχουν προκρίνει. Εντός των ημερών θα υπάρξουν και ανακοινώσεις, εφόσον ξεκαθαρίσει και το οικονομικό σκέλος με κάθε περίπτωση. Η πρώτη προπόνηση υπολογίζεται στην πρώτη εβδομάδα του Ιούλη και μέχρι τότε θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ.

Παράλληλα με την ενίσχυση, στην παφιακή ομάδα έχουν δουλέψει και στα κριτήρια του Μάρτη, τα οποία έχουν τακτοποιήσει, όπως και τις προηγούμενες φορές. Στην ποδοσφαιρική εταιρεία γίνεται πολλή δουλειά, που σε πολλούς δεν φαίνεται, όμως όλα λειτουργούν άψογα και σε επαγγελματικά πλαίσια. Στο θέμα της οργάνωσης και της ενίσχυσης της ομάδας, πέραν από τις προσθήκες που ετοιμάζονται, θα γίνουν αλλαγές και στο προπονητικό τιμ.

Όπως μαθαίνουμε οι άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα της Πάφος FC έχουν προτείνει στον Λομάκιν περισσότερο τοπικό στοιχείο. Ως γνωστό, πέρσι τέτοια περίοδο υπήρχαν πολλά παράπονα για τις αποχωρήσεις Κυπρίων ποδοσφαιριστών, που είχαν βοηθήσει πολύ την ομάδα για να εξασφαλίσει την άνοδό της. Γι’ αυτό και οι τωρινές κινήσεις γίνονται με μεγάλη προσοχή, έτσι ώστε ο σύλλογος με την πάροδο του χρόνου να αποκτήσει μεγαλύτερη συνοχή για να μπει στη νέα σεζόν ενωμένος και συσπειρωμένος από κάθε άποψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ