aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠολύ κοντά σε Τορμπίνσκι η Πάφος

Πολύ κοντά σε Τορμπίνσκι η Πάφος

Ο πρόεδρος της Πάφου Χρίστος Γλυκύς, μίλησε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για την πρώτη (αν όλα πάνε καλά) μετεγγραφή της ομάδας τον Ιανουάριο και για τον αγώνα του κυπέλλου με τον Διγενή Ορόκλινης.

Για τον αγώνα με τον Διγενή Ορόκλινης είπε: «Το κύπελλο είναι μέσα στις επιδιώξεις μας, πάμε με προσοχή στο σημερινό παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι μια καλή ευκαιρία η ομάδα να πετύχει πολλά γκολ και να φύγει η κακοδαιμονία του σκοραρίσματος. Κάποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται υπό αμφισβήτηση, περιμένουν την ευκαιρία να αγωνιστούν για να αποδείξουν την αξία τους».

Για την μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας ενέφερε: «Στο μυαλό του προπονητή είναι το ποιοι θα έρθουν, το ποιοι θα φύγουν το κρίναμε από πριν. Είμαστε πολύ κοντά σε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, περιμένουμε να τα βρούμε και στο οικονομικό για να κλείσουμε. Έχουμε 2-3 παιχνίδια μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση για το ποιοι ακριβώς θα φύγουν».

Επίσης δήλωσε ότι ο Ρώσος μέσος Ντμίτρι Τορμπίνσκι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Πάφο: «Ο Τορμπίνσκι είναι μαζί μας και θα κρίνει ο προπονητής εάν θα τον έχουμε στην ομάδα μας. Όλα δείχνουν πως μπορεί να γίνει η συνεργασία, αλλά πρώτα πρέπει να περάσει και από ιατρικές εξετάσεις και να έχουμε το τελικό οκ από τον προπονητή μας».

Στην Πάφο δοκιμάζεται και ο 26χρονος Ιάπωνας επιθετικός Μινόρι Σάτο και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ