aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρουσίαση ανανέωσης χορηγικής συνεργασίας με DIMCO (video)

Παρουσίαση ανανέωσης χορηγικής συνεργασίας με DIMCO (video)

Ο Απόλλωνας μέσω ανακοίνωσης ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Dimco.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία DIMCO παρουσίασε Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαριο (Δημόσια) Λτδ, το πρωί της Τετάρτης (12/09) στην αίθουσα συνεντεύξεων του προπονητικού του κέντρου στο Κολόσσι.

Την Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαριο (Δημόσια) Λτδ εκπροσώπησε το Μέλος του Δ.Σ της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας κ.Γιώργος Λακκοτρύπης, η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ κ.Κούλλα Σταυρινίδου και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Φανούριος Κωνσταντίνου. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο διεθνής τερματοφύλακας, Τάσος Κίσσας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε ότι, «όταν είσαι ο Απόλλωνας ψάχνεις συνεχώς νέες συνεργασίες. Πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε για να πρωταγωνιστούμε εντός και εκτός συνόρων».

Το Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, Γιώργος Λακκοτρύπης ανέφερε: «Το λογότυπο της εταιρείας θα παρουσιάζεται για 2η σερί χρονιά στο παντελονάκι της ομάδας».

Εκ μέρους της εταιρείας DIMCO ο Αλέξης Δημητρίου υπογράμμισε: «Είναι πολύ επαγγελματική η συνεργασία μας με τον Απόλλωνα. Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα. Είναι τιμή μας, το λογότυπο της εταιρείας να εμφανίζεται στην στολή μιας μεγάλης ομάδας».

Από την πλευρά του ο Τάσος Κίσσας δήλωσε: «Ευχαριστούμε την εταιρεία DIMCO. Ευχόμαστε να έχουμε αρκετές επιτυχίες εντός και εκτός Κύπρου» ανέφερε ο Κύπριος τερματοφύλακας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ