aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Συνάντηση στη Ρίγα

Πάφος FC: Συνάντηση στη Ρίγα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός τρέχει στην Πάφος FC και μετά την απόφαση για πρόσληψη του προπονητή τερματοφυλάκων Νίκου Κωνσταντινίδη, ακολουθούν και άλλα θέματα στον τομέα της ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο τελευταίος είχε εργαστεί και παλιότερα στην παφιακή ομάδα, ήταν πριν από δυο χρόνια στην ΑΕΛ, ενώ πέρσι ήταν στον Αστέρα Τρίπολης.

Χθες είχαν συνάντηση στη Ρίγα, ο προπονητής Στίβεν Πρέσλι και ο τεχνικός διευθυντής Λάρς Χαλεγκριν με τον ιδιοκτήτη τη ομάδας Σεργκέι Λομάκιν. Οι δύο πρώτοι έχουν καταλήξει στο 80% των ποδοσφαιριστών που θέλουν να εντάξουν στην ομάδα της νέας περιόδου και θα μεταφέρουν τα νέα που έχουν και μαζί τα συμβόλαια για υπογραφές από τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν σίγουρα οι Κόπριβετς, Μπεριγκό και Ντόβπνια, ενώ αναμένεται η απάντηση από άλλους, των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει.

Σε δηλώσεις του στο «Goal», ο εκτελεστικός διευθυντής της Πάφος FC Στέλιος Παπαγεωργίου ανέφερε πως δουλεύουν πυρετωδώς σε όλους τους τομείς. «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, οι ρυθμοί είναι έντονοι, όμως είμαστε σε καλό δρόμο, για να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ