aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΌλα τα καλά μαζεμένα…

Όλα τα καλά μαζεμένα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Λούκας Έλσνερ, πλην του Γιάνζα, έχει όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τη Δόξα. Οι διεθνείς είναι στη διάθεση του Σλοβένου προπονητή και είναι με ικανοποίηση στην Πάφο που διαπιστώνουν την πρόοδο κάποιων ποδοσφαιριστών τους. Ο Φυλακτού, που για πολλούς είναι η αποκάλυψη της νέας ομάδας που δημιουργείται, έχει αγωνιστεί και στα δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Γεωργίας και της Αρμενίας.

Ο Γκάμποβς έπαιξε επίσης και στα δύο φιλικά της Λετονίας με το Κόσοβο, ενώ ο επίσης Λετονός Σερνομόριτς, αγωνίστηκε με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του κόντρα στη Σκωτία. Επέστρεψε και ο Ζαχαρίου, που ήταν με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Την απουσία του Γιάντζα, υπάρχουν δύο τρεις υποψήφιοι οι οποίοι μπορούν να την καλύψουν.

«Έχουμε το βάθος στον πάγκο για να καλύψουμε τις όποιες απουσίες. Γίνεται σωστή δουλειά και ο προπονητής δεν νοιάζεται μόνο για τους έντεκα που ξεκινούν σε κάθε παιχνίδι, αλλά και για όσους δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής», δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παρλιούρας.

Στην παφιακή ομάδα είναι αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στην ανοδική τους πορεία και αν καταφέρουν να φθάσουν στους 19 βαθμούς, θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για να κυνηγήσουν μια θέση όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Σε μιαν άλλη εξέλιξη, στην Πάφο δεν νοιάζονται μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον. Γι’ αυτό και έχουν ξεκινήσει τα έργα ανάπλασης του αθλητικού κέντρου στη Γεροσκήπου, για να καταστεί ένα σύγχρονο αθλητικό φυτώριο. Σε πρώτη φάση άρχισε η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, ενώ είναι στο πρόγραμμα και η ανακατασκευή των κτηριακών εγκαταστάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ