aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Οι ποδοσφαιριστές μας κατάθεσαν ψυχή»

«Οι ποδοσφαιριστές μας κατάθεσαν ψυχή»

Ο βοηθός του Ζέλικο Κόπιτς, Νίκος Κωνσταντίνου εκπροσώπησε τον Κροάτη τεχνικό στην συνέντευξη Τύπου, αφού ο προπονητής της Πάφου αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Τιμόθεο Χριστοφή.

Ο Κύπριος βοηθός τόνισε ότι η νίκη ήρθε μέσω ομαδικής προσπάθειας αναφέροντας ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του κατέθεσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Όταν είσαι σε δύσκολη θέση, σκέφτεσαι πως να μην δεχτείς γκολ και πως να κρατήσεις το αποτέλεσμα, ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Δεχτήκαμε πίεση, καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε. Μπράβο στους παίκτες μου. Κατέθεσαν ψυχή σήμερα στο γήπεδο, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Όλοι μαζί βγάλαμε ομαδικότητα γι΄αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για την συνέχεια. Έχουμε όμως δουλειά. Η ομάδα είναι στα χαμηλά. Η ομάδα χτίστηκε για πιο ψηλά. Με την βοήθεια του κόσμου μας θα πάμε πολύ καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ