aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Ο Έλσνερ μέσα του γνώριζε πως ψάχναμε προπονητή…»

«Ο Έλσνερ μέσα του γνώριζε πως ψάχναμε προπονητή…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η διοίκηση της Πάφος FC, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Λούκα Έλσνερ μετά την βαριά ήττα με 3-0 από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» και πλέον οι μπλε αναζητούν τον νέο τους προπονητή. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και αναφέρθηκε στις εξελίξεις που θα προκύψουν στο σωματείο.

Μεταξύ άλλων άφησε να νοηθεί πως στον σύλλογο γνώριζαν πως θα ήταν κομβικό το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και ότι αν έχανε η Πάφος FC θα υπήρχαν πιθανές εξελίξεις στο θέμα προπονητή. Γι’ αυτό υπήρξε διαδικασία αναζήτησης προπονητή. «Ήμασταν προετοιμασμένοι. Δεχθήκαμε την ήττα σε ένα ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε. Η Νέα Σαλαμίνα έδειξε περισσότερο πάθος. Είδαμε παίκτες μας που δεν έδειξαν πάθος και ότι θέλουν να κερδίσουν», είπε ανάμεσα σε άλλα.

«Του δόθηκε η ευκαιρία να μείνει ο Έλσνερ, αλλά παράλληλα ψάχναμε προπονητή και μέσα του το ήξερε. Το αποτέλεσμα, η απόδοση, το ψυχολογικό πρόβλημα, κάτι έπρεπε να αλλάξει… Όποιος και να ήταν προπονητής θα του δίναμε πίστωση χρόνου. Είτε Κύπριος είτε ξένος», πρόσθεσε και σημείωσε για τις μετεγγραφές: «Στόχος είναι να έρθουν παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και να εγκριθούν από τον νέο προπονητή».

«Υπάρχει λίστα με πολλούς προπονητές. Στόχος μας είναι να έρθει καλύτερος και όποιος κι αν είναι να βελτιωθεί η ομάδα. Να λυθεί πρώτα οριστικά το συμβόλαιο τον Έλσνερ και τους συνεργάτες του αφού δεν θέλουμε να έχουμε ως σωματείο και ακολούθως θα προχωρήσουμε σε συμφωνία με νέο προπονητή», κατέληξε σχετικά με το θέμα προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ