aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣO ανταγωνισμός και η θέση στον «άσο»

O ανταγωνισμός και η θέση στον «άσο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο ανταγωνισμός θα φέρει και καλύτερα αποτελέσματα στην προσπάθεια του Στίβεν Πρέσλι να παρουσιάσει μια δυνατή ενδεκάδα τη νέα σεζόν. Ήδη στις προπονήσεις στη Σλοβενία, οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC δίνουν «μάχη» για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους. Σε φιλικό που έγινε προχθές, η παφιακή ομάδα αντιμετώπισε τους μικρούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πήρε τη νίκη με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπεριγκόντ και Ζαχαρίου.

Η Πάφος άρχισε τον αγώνα με τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Μολ, Ντέχμεκ, Χολτ, Ντόβπνια, Φιλιώτης, Λοράν, Σίλβα, Φόλμπρεχτ, Πάβελ, Ζαχαρίου, Μπεριγκόν. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Κουλς, Σιρόκ, Αντωνίου, Νούνο, Πάτρικ, Ε. Πέτρου.

Στη θέση του «άσου» ο Κόπριβετς και ο Μολ φαντάζουν ως τα φαβορί, αλλά και ο νεαρός Ευγένιος Πέτρου (φωτό), που αποκτήθηκε πρόσφατα αφήνει θετικές εντυπώσεις. Ο 20χρονος πορτιέρο, που πέρασε από την Ακαδημία της Ομόνοιας, συνέχισε στην ΑΕΛ και πέρσι ήταν στον Εθνικό Άσσιας, δουλεύει σκληρά. Τις δύο τελευταίες περιόδους αγωνίστηκε στον Ακρίτα Χλώρακας και στον Εθνικό Άσσιας, αποκτώντας εμπειρία.

Απ’ εκεί και πέρα, οι γαλάζιοι της Πάφου διανύουν τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό και την Τρίτη επιστρέφουν στην Κύπρο. Οι προσπάθειες για ενίσχυση της ομάδας συνεχίζονται και, πέρα από τον Καρώ, που ενδιαφέρει την τεχνική ηγεσία, άλλος ένας ποδοσφαιριστής είναι στα υπόψη. Αυτός είναι ο Λούκα Πολίτσι, που ανήκει στον Απόλλωνα και στην περσινή σεζόν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Αν τελικά αποκτηθούν και οι δύο, αναμένεται πως θα δώσουν σημαντική βοήθεια στην ομάδα της Πάφου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ