aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε στόχο την επιστροφή

Με στόχο την επιστροφή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία, η Πάφος FC θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό ματς με την Αλκή Ορόκλινη στο «Αμμόχωστος». Οι 20 βαθμοί που έχει μαζέψει είναι καλή συγκομιδή σε 14 ματς (εκκρεμεί το ματς με τον Απόλλωνα για την 1η αγωνιστική), όμως όσους περισσότερους μαζέψει σύντομα τόσο πιο εύκολο θα γίνει το έργο της για παραμονή. Αντιθέτως, αν ηττηθούν οι γαλάζιοι, θα δουν τους κυανέρυθρους να τους πλησιάζουν στους δύο βαθμούς.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ωστόσο εκεί που ποντάρει η Πάφος FC είναι να μπορέσει να διατηρήσει την εστία της ανέπαφη και από εκεί με το μηδέν παθητικό στην άμυνα, να ξεδιπλωθεί επιθετικά και να βάλει δύσκολα στην αντίπαλη εστία. Η «Αθάνατη» διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς και θα χρειαστεί οι αμυντικοί της Πάφος FC να τους ακολουθούν από κοντά και να έχουν αλληλοκάλυψη όταν χάνουν την μπάλα.

Αναφορικά με τις σκέψεις του Λούκα Έλσνερ, έδειξε ότι επιθετικά θα στηριχτεί στους Σικόρσκι και Ντεούλ, ενώ πολλά περιμένει από τον Μπρουλς, ο οποίος είναι ο ιθύνων νους την ομάδας. Στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, φάνηκε αδυναμία στο σκοράρισμα, στοιχείο στο οποίο δούλεψε το τελευταίο διάστημα η τεχνική ηγεσία. Το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για την ομάδα της Πάφος FC να επιστρέψει στις νίκες, εάν και εφόσον βρεθούν όλοι σε καλή μέρα. Όσο για τα αγωνιστικά, ο Σλοβένος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κοβαλένκο και Κομπανί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ