aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε δύο απουσίες η Πάφος απέναντι στην Αλκή

Με δύο απουσίες η Πάφος απέναντι στην Αλκή

Η Πάφος ενημέρωσε για τον αγώνα της με την Αλκή, σήμερα (18/12) στο «’Αμμόχωστος Επιστροφή».

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΦΟΣ FC συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα CYTA 2017-18. Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει την Αλκή Ορόκλινης για την 16η αγωνιστική. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 18/12/2017 στις 19:00 στο Στάδιο ‘’Αμμόχωστος Επιστροφή’’.

Η ομάδα μας: Η ομάδα μας βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς ενώ προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία (0-0) στο Στάδιο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ απέναντι στον Εθνικό Άχνας . Δύο οι απουσίες για την ΠΑΦΟΣ FC αυτές του Biel Company και Bogdan Kovalenko λόγω καρτών. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του κ.Luka Elsner.

Ο αντίπαλος: Η Αλκή Ορόκλινης βρίσκεται στην 9η βαθμολογική θέση με 15 βαθμούς και έχει μία από τις λιγότερο αποτελεσματικές άμυνες του πρωταθλήματος με 29 γκολ παθητικό. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση της η Αλκή γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Ανόρθωση Αμμοχώστου με σκορ 2-1 στο ‘’Αντώνης Παπαδόπουλος’’ ενώ αποκλείστηκε πρόωρα από το θεσμό του κυπέλου την περασμένη Τετάρτη, στη διαδικασία των πέναλτι, από την Ε.Ν.Παραλιμνίου. Αμφίβολη η συμμετοχή των Εγκομό και Τικρουζιά για την ομάδα της Αλκής.

Προϊστορία: Η ομάδα της Αλκής Ορόκλινης υπερτερεί ελαφρά στις αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα της Πάφου, αφού η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της Αλκής μετράει 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Τελευταία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες ήταν αυτή για τη δεύτερη κατηγορία την περσινή περίοδο στις 11/02/2017 στο Στάδιο ‘’Αμμόχωστος Επιστροφή’’ όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 2-1».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ