aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΛοράν για ένα χρόνο

Λοράν για ένα χρόνο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την απόκτηση του Λοράν ντε Ολιβέιρα (φωτό) για ένα χρόνο ανακοίνωσε η Πάφος FC, ο οποίος μπορεί να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Είναι 22 ετών (28/01/1996) και τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στη βραζιλιάνικη Σάντο Αντρέ. Σε ηλικία μόλις 18 ετών αγωνίστηκε στη Βάσκο ντα Γκάμα. Αγωνίστηκε επίσης με τις ομάδες Νέων και Ελπίδων της Βραζιλίας.

Σχολιάζοντας την απόκτηση του, ο τεχνικός διευθυντής Λαρς Χάλεγκριν αναφέρει: «Ο Λοράν είναι πολύ ενδιαφέρων παίκτης για να τον φέρουμε εδώ στην Πάφος FC. Είναι Βραζιλιάνος με τεράστιες δυνατότητες και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αναπτύξουμε τις δυνατότητές του σε απόδοση. Ήταν νωρίτερα μέλος της Εθνικής Βραζιλίας Κ-20. Έχει ήδη αρχίσει τις προπονήσεις μαζί μας και δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό».

Από εκεί και πέρα, στο διάστημα αυτής της εβδομάδας αναμένεται πως θα ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του μετεγγραφικού σχεδιασμού με τις προσθήκες που έχει στο μυαλό της η τεχνική ηγεσία. Η προετοιμασία στη Λετονία συνεχίζεται, με τον Στίβεν Πρέσλι και τους συνεργάτες του να ρίχνουν το βάρος τους στη φυσική κατάσταση. Το βασικό στάδιο θα γίνει στη Σλοβενία, εκεί όπου είναι προγραμματισμένα και τρία φιλικά παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ