aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΛίγη ακόμα υπομονή

Λίγη ακόμα υπομονή

Ο κόσμος της Πάφου γκρινιάζει για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης μετεγγραφών, ωστόσο η διοίκηση δεν ανησυχεί. Όπως μας ειπώθηκε, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς και εντός της εβδομάδας θα γίνουν γνωστά τα πρώτα αποκτήματα.

«Έχουμε προχωρήσει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές και πριν από την έναρξη των εργομετρικών εξετάσεων (σ.σ.: αύριο Τρίτη 27 Ιουνίου), θα έχουμε ανακοινώσεις», λένε οι παράγοντες του συλλόγου.

Επομένως, οι οπαδοί των μπλε θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι Έρολντ Γκουλόν και Ραφαήλ Γιαγκουδάκης αναμένεται να συμπεριληφθούν στις ανακοινώσεις. Από εκεί και πέρα, γίνονται επαφές για την απόκτηση του Θωμά Ιωάννου, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, αύριο αναμένεται να δοθούν λεπτομέρειες από τη διοίκηση για την προετοιμασία. Τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα γίνει η ανοικτή προπόνηση, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στη Λετονία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ