aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους

Κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους

Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να ήταν τα αγωνιστικά δεδομένα στην Πάφος FC ενόψει του κρισιμότερου αγώνα στη φετινή σεζόν κόντρα στον Εθνικό Άχνας, αύριο στο Παφιακό.

Ο προπονητής των γαλάζιων Απόστολος Μακρίδης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και καλείται να κάνει τις πιο σωστές επιλογές όσον αφορά στην κατάρτιση της ενδεκάδας που θα παρατάξει και να (καθ)οδηγήσει την ομάδα του στη κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης. Μιας νίκης που ισοδυναμεί με μια ολόκληρη κατηγορία!

Στην Πάφο άπαντες έχουν κινητοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να εμψυχώσουν τους παίκτες ώστε να παρουσιαστούν όπως πρέπει στο κομβικής σημασίας «ραντεβού» τους.

Αρχικά, το σύνθημα παραμονής έδωσε η διοίκηση ανακοινώνοντας μάλιστα και τη δωρεάν είσοδο των φιλάθλων, ύστερα ήταν η σειρά των οργανωμένων οπαδών να δώσουν το παρών τους στην προπόνηση στέλνοντας μήνυμα στήριξης στην ομάδα και τη… σκυτάλη παρέλαβε τελευταίος εξωδιοικητικός παράγοντας, ο οποίος υποσχέθηκε πριμ στους παίκτες σε περίπτωση που φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Οι ποδοσφαιριστές, από την πλευρά τους, αναγνώρισαν ότι φέρουν ευθύνη για τη βαθμολογική θέση της Πάφος FC και υποσχέθηκαν ότι θα τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για να επιτευχθεί ο φετινός τους στόχος.

Εν τω μεταξύ, χθες το Δ.Σ του παφιακού συλλόγου ενημέρωσε τους οπαδούς για το πώς θα προμηθευτούν το εισιτήριό τους για το ματς: «Καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας να προσέλθουν εγκαίρως για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Παφιακό, έτσι ώστε να προμηθευτούν τα δωρεάν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν στις 15:00 και προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας. Ανήλικοι κάτω των 12 ετών προσέρχονται με συνοδεία ενήλικα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ