aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ Πάφος δεν ξέχασε τον Εθνικό Άχνας (video)

Η Πάφος δεν ξέχασε τον Εθνικό Άχνας (video)

Η Πάφος συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα Cyta. Η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας για την 15η αγωνιστική. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 09/12/2017 στις 18:00 στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».

Οι πιο κάτω πληροφορίες δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Πάφου, μαζί με βίντεο το οποίο θυμίζει τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας την σεζόν 2015-16, στον οποίο έπεσε κατηγορία η ομάδα:

«Η ομάδα μας: Η ομάδα μας μοιράζεται την 6η θέση της βαθμολογίας με την Ομόνοια Λευκωσίας με 19 βαθμούς ενώ προέρχεται από τη βαριά ήττα στο Τσίρειο στάδιο απέναντι στο γηπεδούχο Απόλλων Λεμεσού με σκορ 6-0. Καμία απουσία για την Πάφος FC με μόνη αμφίβολη συμμετοχή αυτήν του Ανδρέα Σταύρου λόγω τραυματισμού. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του Λούκα Έλσνερ.

Ο αντίπαλος: Ο Εθνικός Άχνας βρίσκεται στη 14η (τελευταία) βαθμολογική θέση με 5 βαθμούς και έχει μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος με 25 γκολ παθητικό. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση του ο Εθνικός γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Αλκή με σκορ 2-1 στο “Αμμόχωστος Επιστροφή”.

Προϊστορία: Η ομάδα του Εθνικού υπερτερεί ελαφρά στις αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα της Πάφου, αφού η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της Άχνας μετράει 9 νίκες, 11 ήττες και 7 ισοπαλίες. Τελευταία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες ήταν αυτή για την 2η αγωνιστική της φετινής περιόδου όπου η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 στο Δασάκι της Άχνας. Τελευταία συνάντηση στο “Στέλιος Κυριακίδης”, αυτή της τελευταίας αγωνιστικής της δεύτερης φάσης για την περίοδο 2015-16 όπου οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και η ομάδα μας οδηγήθηκε στη διαβάθμιση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ