aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Για την Πάφο μας, για το πάθος μας, για τη νίκη!» (vid)

«Για την Πάφο μας, για το πάθος μας, για τη νίκη!» (vid)

Μετά την μεγάλη και σημαντική νίκη επί της ΑΕΛ, επόμενος αντίπαλος της Πάφος FC είναι η Νέα Σαλαμίνα και στόχος είναι μόνο η νίκη. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης, «για να επιτευχθεί ο στόχος, είναι απαραίτητη η μαζική παρουσία  του κόσμου της Πάφου. Η ομάδα μας απέδειξε τις αγωνιστικές της δυνατότητες και τώρα είναι η ώρα του κόσμου να αποδείξει έμπρακτα την στήριξη και την αγάπη του για την ομάδα».

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από αύριο (Πέμπτη 19/10/2017), στις 10:00 το πρωί από το Pafos House. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 21/10/2017 στις 19:00 στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00. Οι φίλαθλοι της Πάφος FC θα έχουν στη διάθεση τους την δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Νέας Σαλαμίνας την ανατολική.

Οι τιμές των  εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Premium και VIP  θα εισέρχονται στο γήπεδο μόνο από την κεντρική είσοδο του σταδίου. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Standard και Women, θα εισέρχονται στο γήπεδο μόνο από τις εισόδους 2 και 3, δεξιά και αριστερά της κεντρικής κερκίδας και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση τους στη κεντρική κερκίδα. Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

«Παρακαλούμε τους φίλαθλους της Πάφος FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ωράριο προπώλησης:

Πέμπτη 19/10: 10:00-17:00

Παρασκευή 20/10: 10:00-17:00

Σάββατο 21/10: 10:00-17:00

«Στόχος μας ο ξεσηκωμός και του τελευταίου Παφίτη φίλαθλου, να έρθει στο γήπεδο, να γεμίσουμε το στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, να δώσουμε όλοι μαζί το σύνθημα για ακόμη μια νίκη, η οποία θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος», τονίζεται καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ