aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΦαβορί με απόδοση 1.60 η Πάφος στην BET ON ALFA

Φαβορί με απόδοση 1.60 η Πάφος στην BET ON ALFA

Με τον αγώνα Αλκή-Πάφος που θα αρχίσει στις 19:00 θα ολοκληρωθεί η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Οι δύο ομάδες έχουν από ένα μόλις βαθμό μέχρι τώρα και θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Προσφέρεται από την Bet on Alfa η σημερινή αναμέτρηση με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα 66 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας.

Σαν φαβορί για τη νίκη προβάλλει η Πάφος με απόδοση 1.60, το διπλό για νίκη της Αλκής έχει απόδοση 5.00, ενώ 3.75 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το Over 2.5 Goals προσφέρεται στο 1.75, στο 1.90 είναι η απόδοση του Under 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal έχει απόδοση 1.80.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ