aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕτοιμάζονται «χτυπήματα»

Ετοιμάζονται «χτυπήματα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι εξελίξεις στο σωματείο της Πάφος FC και οι πιθανολογούμενες εκλογές δεν επηρεάζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η εταιρεία λειτουργεί ανεξάρτητα αν μετά τις 31 του μηνός, που είναι ορισμένη η γενική συνέλευση, αποφασιστεί να οδηγηθεί το σωματείο σε εκλογές. Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός «τρέχει» και οι Ρώσοι επενδυτές, Λομάκιν και Ντουμπόφ, ετοιμάζουν τα χτυπήματά τους.

Ο Στίβεν Πρέσλι, ο οποίος βρίσκεται στη Σκωτία για διακοπές, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στη Ρήγα της Λετονίας, περί τα τέλη Ιουνίου, ενώ στην συνέχεια η αποστολή θα δουλέψει για δεκαπέντε ημέρες σε Σλοβενία και Αυστρία. Εκεί θα διεξαχθούν και τα φιλικά, που θα καθορίσουν και τις τελικές αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας. Αυτό που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, είναι ο τελικός κατάλογος των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν. Θα γίνει γενικό λίφτινγκ και πολύ λίγοι θα παραμείνουν στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Οι Λομάκιν και Ντουμπόφ έχουν ανάψει το πράσινο φως στον Πρέσλι για να προχωρήσει στις επιλογές του, που θα καταστήσουν πιο δυνατή την Πάφος FC.

Από εκεί και πέρα, αν η συνέλευση δεν ανάψει πράσινο για ψήφο εμπιστοσύνης στον Χρίστο Γλυκύ, τότε σε δεκαπέντε ημέρες θα διενεργηθούν εκλογές για να αναδειχθεί νέο συμβούλιο στο σωματείο. Το κλίμα είναι πάντως βαρύ για τον πρόεδρο και όλα δείχνουν πως βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου, από τη στιγμή που προέκυψαν διαφωνίες με τους δύο επενδυτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ