aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕπίσημη ανακοίνωση για Καρώ

Επίσημη ανακοίνωση για Καρώ

Η Πάφος FC ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τον νεαρό Κύπριο ποδοσφαιριστή Ανδρέα Καρώ για ένα έτος με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα.

«Ο Ανδρέας Καρώ είναι 21 ετών (09/09/1996) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ σε νεαρή ηλικία έπαιξε με τα χρώματα της αγγλικής Nottingham Forest U23. Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Κύπρου ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες νέων της Εθνικής μας. Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Ο Λαρς Χάλενγκριν σχολιάζει: «Χθες, ανακοινώσαμε έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή και σήμερα ανακοινώνουμε έναν νεαρό παίκτη. Ο Ανδρέας Καρώ έγινε μέλος της ομάδας ολοκληρώνοντας έτσι την άμυνα μας. Ο Ανδρέας είναι ένας γρήγορος αμυντικός και πολύ δυνατός σωματικά. Θα είναι μέρος των υπολοίπων τριών παικτών μας που θα διεκδικήσουν θέση στην πρώτη ενδεκάδα. Είμαστε πια πολύ ικανοποιημένοι με τους αμυντικούς μας! Ένα πολύ ζεστό “καλωσόρισμα” στον Ανδρέα»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ