aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕνδιαφέρον για τον Γκουλόν

Ενδιαφέρον για τον Γκουλόν

Μία γνώριμη λύση εξετάζει ο τεχνικός διευθυντής της Πάφος FC, Λοράντ Ντιζιό. Ο Έρολντ Γκουλόν ενδιαφέρει τους νεοφώτιστους και υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στη Δόξα και μέτρησε 18 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Εντάχθηκε στο ρόστερ της τον Ιανουάριο, ωστόσο συμμετείχε στις προπονήσεις της από το Σεπτέμβριο. Ο Γάλλος μπορεί να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή και στο κέντρο της άμυνας.

Στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό της Κύπρου συστήθηκε το χειμώνα του 2014, όταν ήρθε για λογαριασμό της Ομόνοιας, στην οποίαν αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της σεζόν 2015-16. Στα 29 του χρόνια έχει αγωνιστεί άλλες πέντε ομάδες. Στη γαλλική Λε Μανς, στις αγγλικές Μπλάκμπερν και Ντόντσαστερ, στην πολωνική Ζαβίσα Μπίντγκοστς και στη ρουμανική Βιτορούλ. Σύντομα λοιπόν θα ξεκαθαρίσει αν η Πάφος θα γίνει ο τρίτος σταθμός του στην Κύπρο και όγδοος συνολικά στην καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, κατά την τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να πάρει μπρος για τα καλά η μηχανή του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, που θα αρχίσει η προετοιμασία, υπολογίζεται ότι θα είναι στελεχωμένο σε ικανοποιητικό βαθμό το έμψυχο δυναμικό.

Κάτι που προϋποθέτει ανακοινώσεις νέων αποκτημάτων στο διάστημα που μεσολαβεί, δηλαδή εντός των επόμενων ημερών. Ανάμεσα στα δελτία Τύπου που θα ακολουθήσουν, θα είναι και αυτό της πρόσληψης προπονητή. Επικρατέστερος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Λευκορώσος Όλεγκ Ντούλουπ.

Από εκεί και πέρα, όπως γράψαμε και χθες, θέμα χρόνου είναι η απόκτηση του Ραφαήλ Γιαγκουδάκη, σε καλό δρόμο βρίσκεται το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Πάνου Κωνσταντίνου, ενώ ενδιαφέρει ο Θωμάς Ιωάννου της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ