aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈδωσε βάρος στην ψυχολογία

Έδωσε βάρος στην ψυχολογία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Λούκα Έλσνερ δούλεψε τις τελευταίες ημέρες στη βελτίωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών της Πάφος FC. Κάτι λογικό μετά το 0-6 από τον Απόλλωνα. Είναι ενδεικτικό πως πριν από τη βαριά ήττα από τους κυπελλούχους επικρατούσε αισιοδοξία πως θα μπορούσε η ομάδα να φλερτάρει με την είσοδό της στην πρώτη εξάδα. Ο στόχος όμως για την τρέχουσα σεζόν, είναι να παραμείνει η ομάδα στην Α’ κατηγορία. Σε σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργήθηκαν πολύ καλές βάσεις για να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα και με τις προσπάθειες της διοίκησης και του Ρώσου επενδυτή Σεργκέι Λομάκιν, υπάρχει η πεποίθηση πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

Προς το παρόν, εκείνο που προέχει είναι η επιστροφή στις νίκες, αρχίζοντας από το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό στο «Στέλιος Κυριακίδης» (18:00). Η εβδομάδα που πέρασε έδωσε την ευκαιρία σε όλους να προβληματιστούν και να δουν την κατάσταση πιο ψύχραιμα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Η απόφαση είναι ξεκάθαρη, να τα δώσουν όλα στη συνέχεια για να κερδίσουν τους βαθμούς, που θα τους απομακρύνει και άλλο από τις ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή της διαβάθμισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ