aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Δικός της» και ο Ενρίκε, τα βρήκε με Πηλέα

«Δικός της» και ο Ενρίκε, τα βρήκε με Πηλέα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Πάφος FC ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Νούνο Ενρίκες Γκονζάλες Νογκουέιρα. Είναι 31 ετών (19/10/1986) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Μποαβίστα στην Α’ Κατηγορία Πορτογαλίας, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της αγγλικής Μπλάκμπερν.

«Καλωσορίζουμε τον Νούνο στη μεγάλη οικογένεια της Πάφος FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία», αναφέρει η ανακοίνωση των γαλάζιων, στην οποία φιλοξενούνται και δηλώσεις του Δανού τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Λαρς Χάλενγκριν: «Υπογράψαμε με έναν ισχυρό αμυντικό που έπαιξε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και έχει μεγάλη εμπειρία από αυτό το επίπεδο. Είναι δυνατός στις μονομαχίες και του αρέσει να υπερασπίζεται δυναμικά την άμυνά του. Επίσης είναι ένας καλός χαρακτήρας ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα που χτίζουμε. Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Πάφος FC Νούνο!».

Εξάλλου, ο Κώστας Πηλέας (φωτό) τα βρήκε σε όλα με την Πάφος FC και από χθες βρίσκεται στη Λετονία με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Πηλέας παραχωρήθηκε με υποσχετική από την Ανόρθωση για ένα χρόνο. Σιγά – σιγά γεμίζει το ρόστερ και αρχίζει και η αγωνία των φίλων της ομάδας να υποχωρεί.

Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται πως ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα είναι υπό την καθοδήγηση του Στίβεν Πρέσλι θα αυξηθεί.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Πάφος FC ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τη γνωστή εταιρεία παραγωγής παραδοσιακών παφίτικων εδεσμάτων Aphrodite Delights LTD. Η πρώτη εμπορική συνεργασία του συλλόγου με την εταιρεία Aphrodite Delights LTD αφορά στη δημιουργία συσκευασιών λουκουμιού Γεροσκήπου με σχεδιαστικό θέμα και το λογότυπο της Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ