aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔεν παρασύρονται από την τριάρα…

Δεν παρασύρονται από την τριάρα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ  

H νίκη στο φιλικό με την Ένωση με 3-0 δεν παρασύρει κανένα στην Πάφος FC σε λανθασμένα συμπεράσματα, όμως ήταν ένα θετικό δείγμα που φανερώνει κάποια θετικά στοιχεία. Πρώτον, πως παρά την καθυστέρηση που υπήρξε, έχουν αποκτηθεί πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, δεύτερον, όλοι προχωρούν μδ βάση τον αρχικό σχεδιασμό και τρίτον, παρατηρείται οργάνωση σε όλους τους τομείς και διάθεση να ανέβει η ομάδα τους επίπεδο.

Στο αγωνιστικό μέρος είναι προγραμματισμένο άλλο ένα φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, την Παρασκευή, το οποίο θα αποτελέσει άλλη μια ευκαιρία για την τεχνική ηγεσία να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις για τον καταρτισμό της ενδεκάδας που θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Στίβεν Πρέσλι είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, αλλά και από την όρεξη που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές. Λίγες μέρες, πριν μπει στις επίσημες υποχρεώσεις της, η ομάδα της Πάφου, παρουσιάζεται πιο ώριμη και δυνατή, με περισσότερες επιλογές από πέρσι. Οι γαλάζιοι της Πάφου είναι και πιο έμπειροι, αλλά και ικανοί να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, που είναι η σταθεροποίηση τους, στην Α’ κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ