aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Ασήκωτη» ήττα

«Ασήκωτη» ήττα

Βαριά και… ασήκωτη είναι η ήττα για την Πάφος FC από τον Απόλλωνα. Δεν ενόχλησε τόσο το αποτέλεσμα του ματς, όσο η έκταση του σκορ, αφού τα έξι γκολ που δέχθηκαν οι γαλάζιοι σε ένα παιχνίδι είναι η χειρότερή φετινή τους αρνητική επίδοση.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων Λούκα Έλσνερ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ομάδα του έχασε με τέτοιο σκορ και δε δίστασε να χαρακτηρίσει τη προχθεσινή ημέρα ως την «χειρότερη στην προπονητική μου καριέρα. Θα ήθελα αυτή τη στιγμή να κρυφτώ σε μια τρύπα».

Ο Σλοβένος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη, παρουσιάστηκε ρεαλιστής και ταυτόχρονα φρόντισε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του: «Πρέπει να πάψουμε να ονειρευόμαστε κάτι περισσότερο εκτός από την παραμονή. Αυτή είναι η πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχθούμε». Την επόμενη αγωνιστική η Πάφος FC έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα της κόντρα στον ουραγό Εθνικό, γι’ αυτό καλείται να σηκώσει άμεσα κεφάλι και να ψάξει πάση θυσία για τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ