aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΆρχισε να ανησυχεί ο Πρέσλι

Άρχισε να ανησυχεί ο Πρέσλι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Πάφος FC συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, αλλά είναι απαραίτητο να επισπευστούν οι ενέργειες. Αυτήν τη στιγμή η παφιακή ομάδα έχει μόλις 14 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι τρεις είναι τερματοφύλακες.

Γι’ αυτό και η διοίκηση των γαλάζιων, σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν να εξετάζουν πολύ προσεκτικά την κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή που βρίσκεται ενώπιόν τους. Είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτηση των παικτών που θα μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο και την ποιότητα της ομάδας. Είναι πολύ πιθανόν τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με τα μετεγγραφικά θέματα της ομάδας, γιατί έχουν αργήσει αρκετά, ενώ το πρωτάθλημα αρχίζει σε 20 μέρες.

Υπάρχει μια δικαιολογημένη ανησυχία στις τάξεις των φίλων της ομάδας, γιατί η καθυστέρηση του σχεδιασμού είναι πιθανό να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην πορεία της ομάδας. Ο Στίβεν Πρέσλι (φωτό) κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς δεν μπορεί να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα.

Παρόμοια «ιστορία» είχε η Πάφος FC και πέρσι τέτοια περίοδο, όταν μπήκε στη μάχη του πρωταθλήματος με πολλές αδυναμίες, χάνοντας μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι από τον Εθνικό με 0-3. Οι καθυστερημένες προσθήκες που έγιναν μετά, αφαίρεσαν το δικαίωμα από την ομάδα να παραταχθεί πλήρης σε κάποια παιχνίδια, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει σημαντικούς βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ