aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΆλλαξε έμβλημα η Πάφος FC (pic)

Άλλαξε έμβλημα η Πάφος FC (pic)

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα και στην παρουσία δεκάδων φίλων της Πάφος FC διεξήχθη η σημερινή εκδήλωση-συνάντηση του νέου προέδρου της Πάφος FC Σεργκέι Λομάκιν και του προέδρου του ομίλου TSI Ρομάν Ντουμπόφ με τους φίλους της ομάδας μας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το πλάνο λειτουργίας και οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή σεζόν, καθώς και οι στόχοι για την Ακαδημία και τα βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας δέχτηκαν ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους και έδωσαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα! Έγινε επίσης παρουσίαση του νέου ανανεωμένου εμβλήματος και της προωθητικής καμπάνιας που θα ακολουθήσει!

Σημαντική για την ομάδα η επίσημη έναρξη συνεργασίας με τον Χάρη Τσέβη, που έχει αναλάβει τη δημιουργία και σχεδιασμό του νέου branding της Πάφος FC. Θερμές ευχαριστίες στάληκαν σε όλους του Παφίτες που κατέκλυσαν το οίκημα του Σωματείου δίνοντας το στίγμα για μια νέα επιτυχημένη πορεία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ