aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟύτε ένα γκολ από το 2010!

Ούτε ένα γκολ από το 2010!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Έξι χρόνια, οκτώ μήνες και οκτώ ημέρες. Τόσος καιρός πέρασε από την τελευταία νίκη και το τελευταίο γκολ της Ανόρθωσης στο Τσίρειο επί του Άρη. Ήταν 3 Ιανουαρίου 2010, με προπονητή τον (νυν ομοσπονδιακό της Σερβίας) Σλάβο Μούσλιν, όταν επικράτησε άνετα με 3-0. Σκόρερ στο τελευταίο διπλό στην έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν οι Γιάννης Οκκάς, Χρίστος Μαραγκός και Βανσάν Λαμπάν.

Έκτοτε, οι πράσινοι αποδείχτηκαν πολύ σκληρά καρύδια απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία». Πήραν δύο νίκες με 1-0 (2011-12) και με 2-0 (2013-14). Στην πρώτη δράστης ήταν ο Γιώργος Βασιλείου (σημερινός παίκτης του Απόλλωνα) και στη δεύτερη σκόραραν οι Κριστέρ Γιουσούφ και Τουράμ Κονσεϊσάο. Επίσης, στην περασμένη αγωνιστική περίοδο οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία. Δεν έγιναν παιχνίδια ανάμεσά τους στις περιόδους 2010-11 και 2012-13, καθώς η ομάδα της Λεμεσού αγωνιζόταν στη Β’ Κατηγορία.

Σήμερα, λοιπόν, η Ανόρθωση θα επιδιώξει να σκοράρει και να νικήσει για πρώτη φορά μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο γήπεδο του Άρη. Ο τελευταίος φυσικά θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στη σημερινή του αντίπαλο. Επομένως, πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον του αγώνα ανάμεσα σε Λεμεσιανούς και Αμμοχωστιανούς, που αμφότεροι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, υπάρχει και το στατιστικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ