aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΌταν ο Κάρβερ «κέρδισε» τον Κετσπάγια

Όταν ο Κάρβερ «κέρδισε» τον Κετσπάγια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όταν στις αρχές του Ιανουαρίου 2015 η Νιουκάστλ βρισκόταν σε αναζήτηση νέου προπονητή, ο Τιμούρ Κετσπάγια με δηλώσεις του στη «Sun» τόνισε πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική να αναλάβει αυτός τις ποδοσφαιρικές τύχες των «καρακαξών».

Και από τη στιγμή που ως ποδοσφαιριστής μεγαλούργησε στη Νιουκάστλ, οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας μετά από τις δηλώσεις του Γεωργιανού κόουτς, μέσω τον Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης εξέφραζαν συνεχώς την επιθυμία τους να αναλάβει ο Κετσπάγια.

Όμως, μετά την απόλυση του Άλαν Πάρντιου και παρά τις επιθυμίες του κόσμου, προτιμήθηκε ο νέος προπονητής της Ομόνοιας Τζον Κάρβερ, ο οποίος τότε ανέλαβε ως υπηρεσιακός και διατήρησε την Νιουκάστλ στην Πρέμιερ Λιγκ, σε μία τραγική σεζόν για τις «καρακάξες».

Παρόλα αυτά, ο Κάρβερ δεν παρέμεινε στη Νιουκάστλ, αφού προτιμήθηκε ο Στιβ Μακλάρεν. Η συνέχεια γνωστή… Ο Μακλάρεν απολύθηκε, ανέλαβε ο Μπενίτεθ, υποβιβάστηκε η Νιουκάστλ και σώθηκε η Σάντερλαντ.

ketsbaia and carver

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ