aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Οργή» Μάγκλιτσα… πλάκωσε την Ανόρθωση!

«Οργή» Μάγκλιτσα… πλάκωσε την Ανόρθωση!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Με χατ τρικ του εξαιρετικού Μάγκλιτσα μέσα σε 18 λεπτά (49’, 58’, 67’), ο Απόλλωνας πήρε μία σημαντική νίκη με 3-0 απέναντι στην Ανόρθωση. Παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν πως δυσκολευόταν η ομάδα της Λεμεσού απέναντι στην «Κυρία», στην επανάληψη αξιοποίησε σχεδόν όλες τις καλές ευκαιρίες της και πήρε αυτή την υπεροπολύτιμη νίκη η οποία τον διατηρεί στην κορυφή και στο +2 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κέρδισε με 3-1 την ΑΕΚ.

Στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να σκοράρει κάποια ομάδα, ασχέτως αν υπήρχαν καλές φάσεις εκατέρωθεν με αποκορύφωμα ένα χαμέν τετ α τετ του Πράνιτς. Όλο το… ζουμί του ματς ήταν στην επανάληψη, όπου ο Απόλλωνας κατέφερε να αξιοποιήσει τις πρώτες του καλες φάσεις και να πάρει προβάδισμα γερό με τρία του Μάγκλιτσα (49′, 58′, 67′). Η φιλοξενούμενη ομάδα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-3 με κεφαλιά του Ιγκιεμπόρ (δείτε εδώ τα γκολ και τις φάσεις).

Η Ανόρθωση στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και άτυχη με τον τραυματισμό του Σίλντενφελντ. Έγιναν πολλά λάθη στην επανάληψη και γενικά δεν άντεξε στην πίεση που δέχθηκε από τον Απόλλωνα. Είχε τη φοβερή ευκαιρία με τον Πράνιτς στο 41ο λεπτό για να πάρει προβάδισμα. Ωστόσο, από τη συνολική παρουσία των δυο ομάδων, το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Στοίχισαν πολύ τα ατομικά λάθη στην Ανόρθωση.

Ακολουθεί πιο κάτω η ταυτότητα και το live της αναμέτρησης!

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Γιάκολις (77′ Σαρδινέρο), Μάρκοβιτς, Σατσέτι, Παπουλής (70′ Ντα Σίλβα), Σκέμπρι, Μάγκλιτσα (77′ Σελάγια).

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Στρούνα, Σίλντενφελντ (45′ + 1 Ιγκιεμπόρ), Ντουγκλάο, Πράνιτς, Καρλίτος (77′ Παλάνκα), Βίκτορ, Γκάντζεφ, Σισέ (58′ Κοφί), Ράγιος, Ντούρις.

Σκόρερ: 49′, 58′, 67′ Μάγκλιτσα / 74′ Ιγκιεμπόρ.

Κίτρινες: Μάρκοβιτς / Σισέ, Καρλίτος, Ιγκιεμπόρ, Ντουγκλάο.

Aποβολές: -/-.

Στάδιο: Τσίρειο

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου

Α’ βοηθός: Μάριος Καλογήρου

Β’ βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου

Τέταρτος: Λεόντιος Τράττου

Παρατηρητής διαιτησίας: Πανίκος Καΐλης



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ