Ορεξάτος και πανέτοιμος

Όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τον Λάτσι, εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική αξία του και ασφαλώς, όλες αυτές τις εξαιρετικές συστάσεις που έλαβαν στον ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν ότι θα τις δουν και στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τα φιλικά ματς...


ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών συμμετέχει ο Κιαζίμ Λάτσι.

Ο νεαρός Αλβανός μεσοεπιθετικός που προστέθηκε στο έμψυχο δυναμικό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό Πειραιώς (εκδόθηκε χθες η ανακοίνωση) δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος στις προπονήσεις και πανέτοιμος για να πείσει τον Τόμας Κρίστιανσεν ώστε να του δώσει μαζεμένες ευκαιρίες στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η απόκτηση του 20χρονου, διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας της διοίκησης των πρωταθλητών Κύπρου με την αντίστοιχη των πρωταθλητών Ελλάδας.

Όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τον Λάτσι, εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική αξία του και ασφαλώς, όλες αυτές τις εξαιρετικές συστάσεις που έλαβαν στον ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν ότι θα τις δουν και στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τα φιλικά ματς.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ