aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟμόνοια – Ανόρθωση: Σαν δυο σταγόνες βροχής, ετοιμάζονται για την «καταιγίδα»

Ομόνοια – Ανόρθωση: Σαν δυο σταγόνες βροχής, ετοιμάζονται για την «καταιγίδα»

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΟΡΦΑΝΟΥ

Οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν πολύ άσχημη αρχή στο πρωτάθλημα απογοητεύοντας τον κόσμο τους που είχε υψηλές προσδοκίες στη φετινή σεζόν.

Η μεν Ομόνοια με νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά της ομάδας με την εμπλοκή του επενδυτή, Σταύρου Παπασταύρου και η δε Ανόρθωση μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν και την ενίσχυση του καλοκαιριού.

Παρόλα αυτά, ισοβαθμούν στην 6η θέση με 12 βαθμούς, με την «Κυρία» να υπερτερεί στα τέρματα. Ίδιο το σκηνικό στις δύο ομάδες και μετά τις «εφιαλτικές» πρώτες εφτά αγωνιστικές. Αλλαγή προπονητών (Στρέπελ αντί Λέβι και Αναστασίου αντί Ολίβα), ανάκαμψη με δύο σερί νίκες- επί Απόλλωνα και Σαλαμίνας η ομάδα της Αμμοχώστου, επί Ερμή και Δόξας το τριφύλλι- και βαθμολογική αναρρίχηση.

Διαβάστε επίσης: Ντουρίς στo «Goal»: «Δεν είμαι ακραίος, είμαι στράικερ»!

H διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στους δύο προπονητές να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις ομάδες τους, ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι για την 10η αγωνιστική.

Η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες, αφού η απόσταση (-10 βαθμοί) από την κορυφή, πριν καν ολοκληρωθεί o πρώτος γύρος, είναι μεγάλη απόσταση και δύσκολα θα καλυφθεί. Ο χαμένος θα βρεθεί στο -13, ενώ τα περιθώρια για έξοδο στην Ευρώπη που είναι και ο εφικτός στόχος, θα στενέψουν ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Από σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος» για να διαπιστωθεί το πρόβλημα

Η διαφορά από την τέταρτη θέση και την ΑΕΚ είναι στους τέσσερις βαθμούς, με την ομάδα της Λάρνακας, όμως να έχει δύο αγώνες λιγότερους. Η ισοπαλία δεν θα ωφελήσει κανέναν, καθώς θα προστεθούν άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί στο ήδη παραφουσκωμένο «σακούλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ