aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ζητείται ελπίς αλλά και ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η οικονομική κατάσταση στην Ομόνοια είναι τέτοια, που δεν επιτρέπει το παραμικρό λάθος. Ελλοχεύει ο κίνδυνος ακόμη και ύπαρξής της σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, είναι η πραγματικότητα. Γι’ αυτό και η Ομόνοια ψάχνει την ελπίδα της για ένα καλύτερο αύριο μέσω της προσεχούς εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, που κρίνεται ως η σημαντικότερη των τελευταίων χρόνων. Δυστυχώς για τον σύλλογο, τα απανωτά λάθη και ιδιαίτερα αυτά της τελευταίας διετίας, τον έχουν φέρει στον γκρεμό και πλέον αναζητεί τον τρόπο με τον οποίο θα εξέλθει απ’ αυτόν.

Διαβάστε επίσης: «Δεν είμαστε αντιπρόσωποι του κ. Παπασταύρου, είμαστε Ομονοιάτες»

Τα δεδομένα όπως είναι σήμερα, φανερώνουν ότι στην Ομόνοια υπάρχουν δυο τάσεις: αυτοί που υποστηρίζουν πως η δημιουργία εταιρείας και η παρουσία του επενδυτή φαντάζει ως η σανίδα σωτηρίας και από την άλλη, αυτοί που θεωρούν πως υπάρχει η λύση και μπορεί να εξέλθει το σωματείο από τη δύσκολη θέση. Υποστηρίζοντας ότι, αυτό που απαιτείται είναι ρευστότητα τη δεδομένη χρονικά στιγμή και εφόσον εξευρεθεί το ποσό που απαιτείται στη συνέχεια με σωστή διαχείριση μπορεί να επέλθει η οικονομική ηρεμία.

Διαβάστε επίσης: «Επίθεση» με επιχειρήματα στο πλάνο Παπασταύρου από ΘΥΡΑ 9!

Σαφώς και οι δυο περιπτώσεις εμπερικλείουν κινδύνους και είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός. Η μια τάση θεωρεί πως, με τον επενδυτή η Ομόνοια θα περάσει σε ξένα χέρια και η άλλη ότι, αν μείνει ως έχει το σωματείο θα οδηγηθεί σε ακόμη πιο δύσκολες μέρες αφού και χρήμα να βρεθεί για τις άμεσες ανάγκες, ο σύλλογος θα πρέπει να έχει περιορισμένο μπάτζετ και δύσκολα θα μπορέσει να επανέλθει σε πρωταγωνιστική πορεία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αυτός είναι ο συνδυασμός του Λώρη Κυριάκου!

Την ίδια ώρα, με δυο τάσεις εντός της τάξεις των μελών και οπαδών της, η Ομόνοια πέρα από την ελπίδα αναζητεί και την ομόνοια. Η διχόνοια, παρόλο που κανείς δεν λέει πως δεν πρέπει να υπάρχει και η αντίθετη άποψη, είναι ικανή να οδηγήσει το σωματείο σε ακόμη πιο δύσκολες μέρες. Η ενότητα φαντάζει επιβεβλημένη και με αυτή θα πρέπει να οδηγηθεί η Ομόνοια στην επικείμενη εκλογική Γενική Συνέλευση. Και δυο συνδυασμοί να προκύψουν, όποιος κι αν επικρατήσει θα πρέπει να στηριχθεί για το καλό του συλλόγου. Τα μέλη, πρωτίστως, ας ζυγίσουν τα δεδομένα που θα υπάρξουν στη Συνέλευση και με την ψήφο τους να χαράξουν την επόμενη μέρα, που θα πρέπει να είναι πολύ πιο αισιόδοξη από τη σημερινή. Παράλληλα και ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια, εάν θέλει να δει την ομάδα του να κάνει βήματα προόδου, πρωτίστως να ανασάνει οικονομικά και ακολούθως να επιστρέφει, μόνιμα πλέον, σε πρωταγωνιστική πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ