Ζήσε από κοντά το φιλικό Ομόνοια-Ροστόφ στην Αυστρία!

Η PrimeTel γιορτάζει 10 συναρπαστικά χρόνια και επανέρχεται δυναμικά με τα φιλικά προετοιμασίας των ομάδων της στο εξωτερικό, αλλά και ένα σπουδαίο διαγωνισμό για τους φίλους της Ομόνοιας.

Η εταιρία θα μεταδώσει ζωντανά στο κανάλι της σε ανοικτή ζώνη, το τρίτο φιλικό των «πρασίνων» στην Αυστρία κόντρα στη δευτεραθλήτρια Ρωσίας Ροστόφ, που θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου.

Το σημαντικό φιλικό παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά θα αποτελέσει το πιο σημαντικό τεστ της Ομόνοιας λίγο πριν τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, όλοι οι φίλοι της ομάδας και όχι μόνο, ενώ για δύο από αυτούς, το ματς Ομόνοια-Ροστόφ, θα αποτελέσει εμπειρία ζωής.

Πέραν της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα, η PrimeTel στέλνει δύο τυχερούς στην Αυστρία (19-21 Ιουνίου), για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι, προσφέροντας εντελώς δωρεάν μια μοναδική εμπειρία.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για να μπουν στο διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνουν Like και Share το σχετικό διαγωνισμό στη σελίδα της PrimeTel στο Facebook. Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή θα διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου.