aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒύντρα: «Το έζησα κι αυτό…»

Βύντρα: «Το έζησα κι αυτό…»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ως μια πρωτόγνωρη εμπειρία στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Λουκάς Βύντρα την αποχή του για έξι μήνες και την επανεγγραφή του στην ομάδα της Ομόνοιας. Ο Ελλαδίτης αμυντικός μίλησε στο «omonoia premium» και τόνισε ότι δουλεύει σκληρά για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Υπογράμμισε ότι στο τέλος θα δουν τι έκαναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το κεφάλαιο «Σεμέδο» και το «ευχαριστώ» στον ΑΠΟΕΛ 

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Το έζησα και αυτό. Έκανα προπονήσεις μόνος μου. Είναι χαρούμενος που είμαι και πάλι κοντά στην ομάδα, με όρεξη για πολλή δουλειά, για να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας», είπε αρχικά ο Βύντρα. Όσο για τον βαθμό ετοιμότητας, επισήμανε πως οι εργομετρικές εξετάσεις ήταν καλές, «όμως είναι αλλιώς να κάνεις προπόνηση μόνος σου κι αλλιώς με την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχαριστίες από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ

Για την εικόνα της Ομόνοιας με τον νέο προπονητή ανέφερε πως όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. «Όταν είναι θετικά, σημαίνει ότι γίνεται όλο και καλύτερη η ομάδα. Βλέπω στο γήπεδο κάποιες καλές στιγμές», πρόσθεσε. Καταλήγοντας εάν η Ομόνοια μπορεί να πάει πιο ψηλά από την περσινή σεζόν, είπε: «Ο στόχος της ομάδας είναι κάθε χρόνο και ψηλότερα. Στο τέλος θα δούμε τι κάναμε, τα θετικά και τα αρνητικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκαθαρίζει του Σεμέδο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ