aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒαζέχα: Το αντικανονικό... χέρι του Θεού

Βαζέχα: Το αντικανονικό… χέρι του Θεού

Η Ρουχ έπαιζε χθες στην έδρα της Άρκα Γκντίνια για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και χρειαζόταν μόνο τη νίκη για να ελπίζει στην παραμονή. Η ομάδα του Βαζέχα προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μονέτα, όμως στο 23′ έκανε την εμφάνιση του το…χέρι του Θεού, ή μάλλον του Ράφαλ Σιεμάσκο, ο οποίος ισοφάρισε με ολοφάνερα αντικανονικό τρόπο!

Παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών της Ρουχ, το γκολ μέτρησε κανονικά, το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και η ομάδα του Χορζόφ δεν έχει πλέον ελπίδες παραμονής στην κατηγορία (η Άρκα έμεινε στο κόλπο), με τον Βαζέχα να δηλώνει αγανακτισμένος μετά το ματς: «Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, αλλά οι διαιτητές δεν κατάλαβαν την σημασία του αγώνα. Το γκολ της Άρκα επιτεύχθηκε με το χέρι, κάτι που μπορούσε να δει κανείς ακόμα και από το Χορζόφ! Οι διαιτητές μπορούν να έχουν μία κακή μέρα, αλλά εδώ αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Δυστυχώς του χρόνου θα παίζουμε στη δεύτερη κατηγορία…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ