Τρομερό δίδυμο!

Η ομάδα και ο κόσμος της Ομόνοιας


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Η προσέλευσή του στο γήπεδο (κόπηκαν 11.976 εισιτήρια) αποτελεί δείγμα της «δίψας» για πρόκριση στον τελικό.

Η βοήθειά του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν καταλυτική, ενώ ακόμη και στη διαδικασία των πέναλτι ήταν αυτός που ανέβασε το ηθικό του Αντώνη Γιωργαλλίδη για να αποκρούσει σωστά την πρώτη εκτέλεση από τον Μπόλιεβιτς. Οι τρεις σερί επιτυχίες, λοιπόν, σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχουν εκτοξεύσει το ηθικό των φίλων της Ομόνοιας στα ύψη.

Οι χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου, Ανδρέα Δημητρίου, αρκούντως χαρακτηριστικές: «Είναι εντυπωσιακός ο αριθμός, ο παλμός, ο χαρακτήρας του κόσμου που ήταν δίπλα στην ομάδα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Φαίνεται πόσο ομορφαίνει το κυπριακό ποδόσφαιρο ο κόσμος της Ομόνοιας και πόσο αλλάζουν τα δεδομένα και γεμίζουν τα γήπεδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που χάρηκαν τόσο πολύ την πρόκριση».

Επόμενο παιχνίδι είναι το αυριανό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και με την τιμή του εισιτηρίου στα 10 ευρώ είναι πολύ πιθανό η προσέλευση, σε σχέση με τον ημιτελικό κυπέλλου, να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Προχθές, οι φίλοι του «τριφυλλιού» γέμισαν τη δυτική και ανατολική εξέδρα, ενώ και η βόρεια στα 3/4 ήταν γεμάτη. Και αυτή τη φορά θα έχουν στη διάθεσή τους τις τρεις κερκίδες, συνεπώς αναμένεται πως όλες θα «ντυθούν» στα πράσινα

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΖΕΪΔΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ