aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο… πράσινο ημερολόγιο της εβδομάδας

Το… πράσινο ημερολόγιο της εβδομάδας

Τέσσερα από τα έξι αθλητικά τμήματα της Ομόνοιας έχουν αυτή τη βδομάδα υποχρεώσεις. Η ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται σε περίοδο διακοπής λόγω των αγώνων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα πετόσφαιρας γυναικών θα ριχτεί στη «μάχη» σε δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των πρασίνων:

Η ομάδα ποδοσφαίρου δεν έχει αυτή την εβδομάδα υποχρεώσεις στο παγκύπριο πρωτάθλημα. Υπάρχει διακοπή λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Οι “πράσινοι” έχουν μαζέψει 10 βαθμούς και βρίσκονται ισόβαθμοι με την Ανόρθωση στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα φούτσαλ άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα κέρδισε με 6-2 τον Εθνικό Λατσιών και πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο». Πλέον, αφήνει στην άκρη τις εγχώριες διοργανώσεις και στρέφει την προσοχή της στα παιχνίδια του Main Round του Champions League. Η ομάδα μας βρίσκεται στο 6ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Novo Vrijeme (Κροατίας) όπου και θα φιλοξενήσει τον όμιλο, Shkupi (Βόρειας Μακεδονίας) και Leo (Αρμενίας). Τα παιχνίδια του ομίλου θα αρχίσουν αύριο και θα συνεχιστούν την Τετάρτη (9/10) και την Παρασκευή (11/10).

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αρχίζει αυτή την εβδομάδα τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν. Την Παρασκευή αντιμετωπίζει την Ανόρθωση για το Σούπερ Καπ και στόχος είναι η κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς! Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Θεμιστόκλειο» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με φιλική νίκη απέναντι στον Απόλλωνα εκτός έδρας. Η ομάδα μας κέρδισε με 73-77 και πλέον το μυαλό όλων είναι στον δύσκολο αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στον Κεραυνό εντός έδρας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στην αίθουσα Αγίου Δομετίου και θα αρχίσει στις 18:30.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου δεν είχε αγώνα την περασμένη εβδομάδα, καθώς υπήρχε διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Οι «πράσινες» έχουν αυτή την αγωνιστική δύσκολο έργο, αφού θα υποδεχθούν την Κυριακή (11:30) τις Απόλλων Ladies.

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας ολοκληρώνει σιγά-σιγά την προετοιμασία της ενόψει των επίσημων της υποχρεώσεων. Η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα πρώτης Κατηγορίας είναι προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Ολυμπιάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ