aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο νέο τους «σπίτι» για 12 μέρες (pic)

Το νέο τους «σπίτι» για 12 μέρες (pic)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια νέα προσπάθεια, μ’ ένα νέο πλάνο στην παρουσία τεχνικού διευθυντή, κάνει ενόψει της νέας σεζόν η Ομόνοια. Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του «Hotel Kaizer in Tirol», που βρίσκεται στην περιοχή Βίλτερ Κάιζερ της πόλης Σέφαου, από σήμερα μέχρι και τις 21 Ιουνίου η Ομόνοια θα «χτίσει» τα όνειρά της για τη νέα σεζόν. Η αποστολή βρίσκεται ήδη στον προορισμό της όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες.

Οι προσδοκίες, ιδιαίτερα μετά την απόφαση της διοίκησης να προσλάβει τεχνικό διευθυντή είναι μεγαλύτερες, με τον κόσμο να αναμένει κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Θέλει να δει την ομάδα του να εισέρχεται και πάλι σε λεωφόρους που οδηγούν σε τίτλους.1Από πλευράς διοίκησης και Νταμπίζα, διατηρούνται χαμηλοί τόνοι. Ο Ελλαδίτης στην παρουσίασή του απέφυγε να κάνει λόγο για τίτλο, λέγοντας: «Έχουμε πλάνο και έχουμε οριοθετήσει συγκεκριμένους στόχους. Θέλουμε η ομάδα από τη νέα σεζόν να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα για να αποδώσουν οι ποδοσφαιριστές το μάξιμουμ και το πιο σημαντικό είναι, το Σάββατο ή την Κυριακή ο κόσμος να φεύγει από το γήπεδο και να βλέπει μια προσπάθεια με αξιοπρέπεια, σεβασμό».

Η Ομόνοια κατά την παραμονή της στο Σέφαου, θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια: Με τη Ραμποτνίσκι στις 14 Ιουνίου, με την Ατμίρα Βάκερ στις 17 του μήνα και με τη Ροστόφ στις 20 Ιουνίου (ζωντανά από την PrimeTel, σε ανοικτή ζώνη). Επίσης, στις 24 του μήνα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας σε φιλικό που θα αποτελέσει (και για τις δύο ομάδες) την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ